McGrath Nicol

The McGrath Nicol reception was designed to impress via the use of materials and setting. Warm timbers, white marble and neutral tones with bold black contrasts, provide a modest, smart and welcoming client experience.  Cleverly positioned, the sun-lit waiting area takes advantage of the floor to ceiling windows, overlooking Martin Place.  Similarly, public meeting rooms including the 20-person boardroom, take advantage of the sunlight coming in from the views over the Place.  The meeting rooms were designed to afford flexibility and agility.  Highly responsive to the current and future requirements of the organisation, operable walls allow for smaller meeting room use or can be opened completely for full business or client events, with a catering kitchen as support.

 
Mcgrath nicol 00002
Mcgrath nicol 00004
Mcgrath nicol 00011
Mcgrath nicol 00012
 
 
 
 

 
 
© JSB Lighting 2018. All Rights Reserved.
Crafted by Studio Aero